Välkommen till Östermalmskyrkan

“Möta Jesus, möta varandra och möta behov”

Vår längtan som församling är att fler ska få del av glädjen i att vara ett hjärta och en själ, en aktiv del av församlingen.  Fler av oss ska få erfara glädjen att tjäna i just det du är bra på, så kan vi tillsammans fortsätta att välkomna nya människor och växa i vårt lärjungaskap. Vi är Östermalmskyrkans församling. (Lisa Fredlund – Föreståndare/Pastor)

Kalenderns närmsta fyra:
  • 20 januari, 2018 18:00Bön och lovsångskväll med nattvard
  • 24 januari, 2018 13:00Mötesplats Östermalm
  • 24 januari, 2018 17:00Språkcafé
  • 24 januari, 2018 18:30Soppa serveras
AEC v1.0.4

SE HÄR VAD SOM ÄR PÅGÅNG:

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK:

Under hela veckan är församlingen i bön, välkommen att skicka ett meddelande om du har något vi skall be för. Vi tror att Gud lyssnar, bär våra bördor och svarar på våra böner och förhoppningar. Vill du vara anonym mejla till lisa.fredlund@ostermalmskyrkan.nu ...

View on Facebook

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM:

Lyssna till undervisning

Här kan du lyssna på församlingens undervisning.

Kalender

Få full koll på vad som händer i församlingen. I kalendern kan du se alla samlingar och gudstjänster.

Vi som jobbar här

Församlingens anställda personal finns att få kontakt med via denna sida.

Hyra lokaler

Östermalmskyrkan har fina lokaler i centrala Kristianstad. Klicka här för att se våra olika sättningar för din konferensgrupp.