Välkommen till Östermalmskyrkan

“Möta Jesus, möta varandra och möta behov”

Vår längtan som församling är att fler ska få del av glädjen i att vara ett hjärta och en själ, en aktiv del av församlingen.  Fler av oss ska få erfara glädjen att tjäna i just det du är bra på, så kan vi tillsammans fortsätta att välkomna nya människor och växa i vårt lärjungaskap. Vi är Östermalmskyrkans församling. (Lisa Fredlund – Föreståndare/Pastor)

Kalenderns närmsta fyra:
  • 14 december, 2018 17:30Storfamiljsfredag med tacosbuffé och Luciafirande. Anmälan!
  • 15 december, 2018 18:00Julkonsert
  • 16 december, 2018 11:00Nattvardsgudstjänst
  • 19 december, 2018 13:30Mötesplats "Öppen förskola"
AEC v1.0.4

SE HÄR VAD SOM ÄR PÅGÅNG:

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK:

ALPHAKURSER. Är du eller kanske en vän nyfiken på kristen tro? Häng på vinterns Alphakurs i Östermalmskyrkan! Alpha är en grundkurs i kristen tro med gott om utrymme för samtal och frågor. Kursen ges förutom på svenska även på persiska och engelska! Foldrar och mer info finner du i kyrkans reception. Anmälan senast 16 januari. Välkommen med 🙂 ...

View on Facebook

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM:

Lyssna till undervisning

Här kan du lyssna på församlingens undervisning.

Kalender

Få full koll på vad som händer i församlingen. I kalendern kan du se alla samlingar och gudstjänster.

Vi som jobbar här

Församlingens anställda personal finns att få kontakt med via denna sida.

Hyra lokaler

Östermalmskyrkan har fina lokaler i centrala Kristianstad. Klicka här för att se våra olika sättningar för din konferensgrupp.