Välkommen till Östermalmskyrkan

“Möta Jesus, möta varandra och möta behov”

Vår längtan som församling är att fler ska få del av glädjen i att vara ett hjärta och en själ, en aktiv del av församlingen.  Fler av oss ska få erfara glädjen att tjäna i just det du är bra på, så kan vi tillsammans fortsätta att välkomna nya människor och växa i vårt lärjungaskap. Vi är Östermalmskyrkans församling. (Lisa Fredlund – Föreståndare/Pastor)

Kalenderns närmsta fyra:
  • 25 april, 2018 13:00Mötesplats Östermalm
  • 25 april, 2018 17:00Språkcafé
  • 25 april, 2018 18:30Soppa serveras
  • 2 maj, 2018 13:00Mötesplats Östermalm
AEC v1.0.4

SE HÄR VAD SOM ÄR PÅGÅNG:

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK:

Hej i den nya veckan!
på onsdag kan man komma till kyrkan kl 19.00 och lyssna på och vara med i ett snack om Bön.
och på söndag ses vi till gudstjänst igen kl 11.00 den handlar om Uthållighet. Vi ses ! 🙂
...

View on Facebook

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM:

Lyssna till undervisning

Här kan du lyssna på församlingens undervisning.

Kalender

Få full koll på vad som händer i församlingen. I kalendern kan du se alla samlingar och gudstjänster.

Vi som jobbar här

Församlingens anställda personal finns att få kontakt med via denna sida.

Hyra lokaler

Östermalmskyrkan har fina lokaler i centrala Kristianstad. Klicka här för att se våra olika sättningar för din konferensgrupp.