Välkommen till Östermalmskyrkan

“Möta Jesus, möta varandra och möta behov”

Vår längtan som församling är att fler ska få del av glädjen i att vara ett hjärta och en själ, en aktiv del av församlingen.  Fler av oss ska få erfara glädjen att tjäna i just det du är bra på, så kan vi tillsammans fortsätta att välkomna nya människor och växa i vårt lärjungaskap. Vi är Östermalmskyrkans församling. (Lisa Fredlund – Föreståndare/Pastor)

Kalenderns närmsta fyra:
  • 22 november, 2017 13:00Mötesplats Östermalm
  • 22 november, 2017 17:00Språkcafé
  • 22 november, 2017 18:30Soppa
  • 29 november, 2017 13:00Mötesplats Östermalm
AEC v1.0.4

SE HÄR VAD SOM ÄR PÅGÅNG:

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK:

En konsert om julen

Kan julen betyda något mer än paket och skumtomtar :) ?VÄLKOMMEN på en konsert om julen!
...

En konsert om julen

december 10, 2017, 6:00e m - december 10, 2017, 8:00e m

Välkommen till EN KONSERT OM JULEN! Fartfylld, välkänt, innerligt, nyskrivet, hoppfullt och gratis inträde. 9 dec kl 19: Pingstkyrkan, Ljungby 10 dec kl 18: Östermalmskyrkan, Kristianstad Medverkande: Sångare och musiker med koppling till Östermalmskyrkan

View on Facebook

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM:

Lyssna till undervisning

Här kan du lyssna på församlingens undervisning.

Kalender

Få full koll på vad som händer i församlingen. I kalendern kan du se alla samlingar och gudstjänster.

Vi som jobbar här

Församlingens anställda personal finns att få kontakt med via denna sida.

Hyra lokaler

Östermalmskyrkan har fina lokaler i centrala Kristianstad. Klicka här för att se våra olika sättningar för din konferensgrupp.