DET HÄNDER MYCKET I ÖSTERMALMSKYRKAN FÖR BARN OCH UNGDOM

Under gudstjänsttid går barnen till S​katten ​som är en gudtjänst på barnens villkor. På fredagar är kyrkan full av liv då grupperna C​razy Kids,​ B​ricks​ och U​G​ träffas. Vissa fredagkvällar bjuder vi in till Storfamiljsfredag. Och några lördagkvällar har vi en annan typ av gudstjänst som ungdomsgruppen håller i, G​et Real – att leva på riktigt. Välkommen med!

SKATTEN

På söndagarna träffas vi i alla åldrar för att fira gudstjänst tillsammans. Barnen är med under den första delen av gudstjänsten och går sedan till Skatten som är vår gudstjänst för barn.

KIDS

Kids träffas på fredagar klockan 18.00–19.30 och är för barn mellan 5-8 år. Vi pysslar, busar, pratar om Gud, åker på utflykt och leker en massa.

BRICKS

Bricks är en grupp för barn i klass 3-6. Vi träffas på fredagkvällar kl.18.00–19.30. Vi brukar leka, tävla, prata om Gud, åka på läger och hitta på en massa annat skoj.

STORFAMILJSFREDAG

Håll utkik efter våra Storfamiljsfredagar. Fredagkvällar med god gemenskap, tacobuffé och ett härligt lekfullt program för alla åldrar. Börjar 17:30 och avslutas 19:30.

GET REAL

Get Real – Att leva på riktigt är namnet på våra härliga gudstjänster för unga i och kring Kristianstad. Några lördagkvällar per termin fylls Östermalmskyrkan av ungdomar, lovsång och tillbedjan, undervisning och bön. Get Real startar kl 19.00 och efter gudstjänsten öppnar Café Kanel för alla som vill hänga kvar med nya och gamla vänner.

UG

UG är Östermalmskyrkans ungdomsgrupp, den är till för dig som är tretton år och äldre. Vi träffas på fredagar kl.19.30, hänger, leker, fikar och hittar på en massa goa saker.