HYRA LOKALER

I Östermalmskyrkan finns möjlighet att hyra lokaler för såväl små som stora sammankomster.
Närheten till Kristianstads resecentrum gör kyrkan lämplig för samlingar för såväl långväga resenärer som för kristianstadbor. Servering av måltider samt kaffe med bröd kan erbjudas.

För bokning ring receptionen, 044-12 24 90 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Nyinköpt och förbättrad ljud- och ljusanläggning ger utmärkt resultat. Behövs extra insats av tekniker är kostnaden 250 kr/timme.
Café Östermalm har goda resurser att ordna fikapaus och välsmakande måltid.

Beställning av kaffe, måltid etc kan göras till receptionen, där också priset erhålles. Extra serveringspersonal som måste anställas för arrangemanget debiteras extra.

Stor foajé finns för skärmar med mera – lämplig utrustning står till förfogande.
Kvällspriset avser hyra kl. 17.00-22.00.

Välkommen med er beställning eller förfrågan via formuläret nedan.
(Skriv datum, antal personer och ev. önskemål här – så kontaktar vi dig snarast.)

Kontakta oss för en förfrågan