PASTORER

Lisa Fredlund

Lisa är sedan hösten 2014 församlingens föreståndare och har haft tjänst i församlingen sedan 2009. I tjänsten ligger församlingsövergripande ansvar med betoning på ledarskap, förkunnelse och att tillsammans med församlingsledningen ta ut riktning för församlingen.  Hon gillar utmaningar, är glad, energisk och gillar att löpträna.

Marcus Fröding

Marcus har tjänst i församlingen som pastor, med församlingsövergripande blick, tjänsten rymmer en betoning på smågrupper, samtal och lärjungaträning. Han kommer från Värmland och uppskattar mat, musik, bollsport och att se människor växa och blomma ut. Han har haft tjänst i församlingen sedan hösten 2013.  

Lena Isgren

Lena är församlingens barn och familjepastor. Lena har ett stort hjärta för alla generationer. Hon har haft tjänst i församlingen sedan 2011. En stor del av hennes tjänst och hjärta innehåller också läger och att hela familjen ska rymmas i gudstjänsten och församlingens liv.  Lena gillar att vara mormor och vara i skogen.

MEDARBETARE

Cecilia Samuelsson

Cecilia är vår vikarierande barnpedagog och är även del av församlingsledningen. Cecilia förkroppsligar ett stort socialt patos med mycket energi i och brinner för att hjälpa utsatta. Hon är trebarnsmamma och gift med Robert.  Hon har tjänst i församlingen under året ht15 och vt16.

Bernhard Svanström

Bernhard är församlingens ungdomsledare samtidigt som han jobbar som fritidspedagog på Antonskolan. Han är uppvuxen i församlingen och har en stor passion för unga människor och för fotboll.


STUDENTER

Församlingen har två studenter som läser den teologiska utbildningen ALT – Akademi för ledarskap och teologi utifrån Hyllie Parks folkhögskola.

UTHYRNINGEN

Dusko Ozegovic

Dusko är vaktmästare med stor lojalitet. Han ordnar och fixar så att mycket med uthyrningen av lokalerna samt att praktiska saker med byggnaden fungerar. Han är också stolt nybliven morfar.

Victoria Book – Receptionist

Viktoria är medlem i församlingen och jobbar också i receptionen. Hon gillar djur och människor. Hon är gift med Christer och bor i Yngsjö.