Series: Andens folk (1), - (352), Efesierbrevet (19).
Date: 2010 (1), 2011 (46), 2012 (55), 2013 (52), 2014 (56), 2015 (54), 2016 (50), 2017 (52), 2018 (6)

Bernhard Svanström - En tro som bär - David

Predikan av - den 11 februari, 2018 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tro som bär - också andra människor

Predikan av Lisa Fredlund den 4 februari, 2018 (Söndag förmiddag).
Marcus Fröding - En tro som bär - Petrus

Predikan av Marcus Fröding den 28 januari, 2018 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund- En tro som bär

Predikan av Lisa Fredlund den 21 januari, 2018 (Söndag förmiddag).
Rikard Holst

Predikan av Rikard Holst den 14 januari, 2018 (Söndag förmiddag).
Jakob Andersson

Predikan av Jakob Andersson den 7 januari, 2018 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Vem är Jesus?

Predikan av Lisa Fredlund den 17 december, 2017 (Söndag förmiddag).
Marcus Fröding - Att vila och växa i tron - Att bevara sitt hjärta

Predikan av Marcus Fröding den 10 december, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - 1:a advent

Predikan av Lisa Fredlund den 3 december, 2017 (Söndag förmiddag).
Sofia Holst - Att vila och växa i tron - Anden vår hjälpare

Predikan av - den 26 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Jakob Andersson - Att vila och växa i tron - Hemlängtan

Predikan av Jakob Andersson den 19 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Kyrkan en frizon

Predikan av Lisa Fredlund den 12 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Rikard Holst - Att vila och växa i tron - Att söka Guds rike och ära först

Predikan av Rikard Holst den 5 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Marcus Fröding - Att vila och växa i tron - Att vara en växtplats för andra

Predikan av Marcus Fröding den 29 oktober, 2017 (Möten i veckan).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Gåvor

Predikan av Lisa Fredlund den 22 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Bernhard Svanström - Att vila och växa i tron - Gudsbild Självbild

Predikan av - den 15 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Kurt Göteson - Att vila och växa i tron - Att våga släppa taget

Predikan av Kurt Göteson den 8 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Rikard Holst - Att vila och växa i tron - En ny skapelse

Predikan av Rikard Holst den 1 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Daniel Ottosson - Att vila och växa i tron - Ensam i VIkingarnas land

Predikan av Daniel Ottosson den 24 september, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Förnyelsen av era tankar

Predikan av Lisa Fredlund den 17 september, 2017 (Söndag förmiddag).