Active filter: Preacher: Lisa Fredlund (x) , Service: Söndag förmiddag (x)
Series: Andens folk (1), - (86), Efesierbrevet (2).
Date: 2011 (7), 2012 (13), 2013 (12), 2014 (11), 2015 (12), 2016 (14), 2017 (14), 2018 (6)

Lisa Fredlund - En tro som bär - Maria

Predikan av Lisa Fredlund den 15 april, 2018 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Långfredagsgudtjänst

Predikan av Lisa Fredlund den 30 mars, 2018 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund- Årsmötesgudstjänst

Predikan av Lisa Fredlund den 18 mars, 2018 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tro som bär - i konflikter

Predikan av Lisa Fredlund den 4 mars, 2018 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tro som bär - också andra människor

Predikan av Lisa Fredlund den 4 februari, 2018 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund- En tro som bär

Predikan av Lisa Fredlund den 21 januari, 2018 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Vem är Jesus?

Predikan av Lisa Fredlund den 17 december, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - 1:a advent

Predikan av Lisa Fredlund den 3 december, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Kyrkan en frizon

Predikan av Lisa Fredlund den 12 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Gåvor

Predikan av Lisa Fredlund den 22 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Förnyelsen av era tankar

Predikan av Lisa Fredlund den 17 september, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Att sätta varandra fria!

Predikan av Lisa Fredlund den 10 september, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron

Predikan av Lisa Fredlund den 27 augusti, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Avslutning

Predikan av Lisa Fredlund den 11 juni, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Att tjäna i det fördolda

Predikan av Lisa Fredlund den 28 maj, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Jesus är uppstånden

Predikan av Lisa Fredlund den 16 april, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Att hitta sin plats

Predikan av Lisa Fredlund den 26 mars, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - De hade allting gemensamt/Givmildhet som livsstil

Predikan av Lisa Fredlund den 5 mars, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap

Predikan av Lisa Fredlund den 22 januari, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - 8 januari

Predikan av Lisa Fredlund den 8 januari, 2017 (Söndag förmiddag).