Series: Andens folk (1), - (345), Efesierbrevet (19).
Date: 2010 (1), 2011 (46), 2012 (55), 2013 (52), 2014 (56), 2015 (54), 2016 (50), 2017 (51)

Bo Olsson - Efterföljelse

Predikan av Bo Olsson den 23 juli, 2017 (Söndag sommartid).
Sofia Holst - Sänd mig

Predikan av - den 16 juli, 2017 (Söndag sommartid).
Marcus Fröding - Att inte döma (Början av predikan kom tyvärr inte med)

Predikan av Marcus Fröding den 9 juli, 2017 (Söndag sommartid).
Rikard Holst - Förlorad och återfunnen.

Predikan av Rikard Holst den 2 juli, 2017 (Söndag sommartid).
Bo Olsson - SOMMARTEMA - Den Högstes profet - En profetisk kyrka

Predikan av Bo Olsson den 25 juni, 2017 (Söndag sommartid).
Jakob Andersson - SOMMARTEMA - Kyrkoåret år 3 vårt dop

Predikan av Jakob Andersson den 18 juni, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Avslutning

Predikan av Lisa Fredlund den 11 juni, 2017 (Söndag förmiddag).
Kalle Spetz - En tjänande gemenskap - Med Andens gåvor

Predikan av - den 4 juni, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Att tjäna i det fördolda

Predikan av Lisa Fredlund den 28 maj, 2017 (Söndag förmiddag).
Marcus Fröding - tjänande gemenskap - Att vänta på Jesus återkomst

Predikan av Marcus Fröding den 21 maj, 2017 (Söndag förmiddag).
Elvira Åkesson - En tjänande gemenskap - Bönen

Predikan av - den 14 maj, 2017 (Söndag förmiddag).
Lena Isgren - En tjänande gemenskap - att ta emot Jesus

Predikan av Lena Isgren den 7 maj, 2017 (Söndag förmiddag).
Vittnesbörd - En tjänande gemenskap

Predikan av - den 30 april, 2017 (Söndag förmiddag).
Kurt Goteson - En tjänande gemenskap - De Gudoxmliga gemenskapen / treenigheten

Predikan av Kurt Göteson den 23 april, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Jesus är uppstånden

Predikan av Lisa Fredlund den 16 april, 2017 (Söndag förmiddag).
Bo Olsson - Långfredagsgudstjänst

Predikan av Bo Olsson den 14 april, 2017 (Söndag förmiddag).
Sofia Holst - En tjänande gemenskap - Förutbestämd till goda gärningar

Predikan av - den 9 april, 2017 (Söndag förmiddag).
Daniel Ottosson - En tjänande gemenskap - I våra nära relationer

Predikan av Daniel Ottosson den 2 april, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Att hitta sin plats

Predikan av Lisa Fredlund den 26 mars, 2017 (Söndag förmiddag).
Marcus Fröding - En tjänande gemenskap - Ordet (tyvärr spelades bara halva in)

Predikan av Marcus Fröding den 19 mars, 2017 (Söndag förmiddag).