Active filter: Preacher: Lisa Fredlund (x)
Series: Andens folk (1), - (87), Efesierbrevet (2).
Service: Söndag förmiddag (82), Söndag sommartid (6), Get Real (2).
Date: 2011 (8), 2012 (14), 2013 (13), 2014 (13), 2015 (14), 2016 (15), 2017 (13)

Lisa Fredlund - 1:a advent

Predikan av Lisa Fredlund den 3 december, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Kyrkan en frizon

Predikan av Lisa Fredlund den 12 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Gåvor

Predikan av Lisa Fredlund den 22 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Förnyelsen av era tankar

Predikan av Lisa Fredlund den 17 september, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Att sätta varandra fria!

Predikan av Lisa Fredlund den 10 september, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron

Predikan av Lisa Fredlund den 27 augusti, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Avslutning

Predikan av Lisa Fredlund den 11 juni, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Att tjäna i det fördolda

Predikan av Lisa Fredlund den 28 maj, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Jesus är uppstånden

Predikan av Lisa Fredlund den 16 april, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Att hitta sin plats

Predikan av Lisa Fredlund den 26 mars, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - De hade allting gemensamt/Givmildhet som livsstil

Predikan av Lisa Fredlund den 5 mars, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap

Predikan av Lisa Fredlund den 22 januari, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - 8 januari

Predikan av Lisa Fredlund den 8 januari, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Ett helt liv: Relationer - Varför är ni rädda?

Predikan av Lisa Fredlund den 11 december, 2016 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Ett helt liv - Jesus rider in i Jerusalem

Predikan av Lisa Fredlund den 27 november, 2016 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Ett helt liv – Himmelriket är som ett senapskorn

Predikan av Lisa Fredlund den 30 oktober, 2016 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Ett helt liv – ”Kom och följ mig”

Predikan av Lisa Fredlund den 25 september, 2016 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Hela livet- Det finns en man som heter Jesus som kan hela.

Predikan av Lisa Fredlund den 11 september, 2016 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Ett helt liv

Predikan av Lisa Fredlund den 4 september, 2016 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Mod att älska

Predikan av Lisa Fredlund den 12 juni, 2016 (Söndag sommartid).