Active filter: Service: Söndag förmiddag (x)
Series: Andens folk (1), - (250), Efesierbrevet (16).
Date: 2010 (1), 2011 (33), 2012 (41), 2013 (37), 2014 (40), 2015 (36), 2016 (38), 2017 (41)

Marcus Fröding - Att vila och växa i tron - Att bevara sitt hjärta

Predikan av Marcus Fröding den 10 december, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - 1:a advent

Predikan av Lisa Fredlund den 3 december, 2017 (Söndag förmiddag).
Sofia Holst - Att vila och växa i tron - Anden vår hjälpare

Predikan av - den 26 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Jakob Andersson - Att vila och växa i tron - Hemlängtan

Predikan av Jakob Andersson den 19 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Kyrkan en frizon

Predikan av Lisa Fredlund den 12 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Rikard Holst - Att vila och växa i tron - Att söka Guds rike och ära först

Predikan av Rikard Holst den 5 november, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Gåvor

Predikan av Lisa Fredlund den 22 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Bernhard Svanström - Att vila och växa i tron - Gudsbild Självbild

Predikan av - den 15 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Kurt Göteson - Att vila och växa i tron - Att våga släppa taget

Predikan av Kurt Göteson den 8 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Rikard Holst - Att vila och växa i tron - En ny skapelse

Predikan av Rikard Holst den 1 oktober, 2017 (Söndag förmiddag).
Daniel Ottosson - Att vila och växa i tron - Ensam i VIkingarnas land

Predikan av Daniel Ottosson den 24 september, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Förnyelsen av era tankar

Predikan av Lisa Fredlund den 17 september, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron - Att sätta varandra fria!

Predikan av Lisa Fredlund den 10 september, 2017 (Söndag förmiddag).
Marcus Fröding - Att vila och växa i tron - Human being human doing

Predikan av Marcus Fröding den 3 september, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - Att vila och växa i tron

Predikan av Lisa Fredlund den 27 augusti, 2017 (Söndag förmiddag).
Jakob Andersson - Nådens gåvor

Predikan av Jakob Andersson den 20 augusti, 2017 (Söndag förmiddag).
Jakob Andersson - SOMMARTEMA - Kyrkoåret år 3 vårt dop

Predikan av Jakob Andersson den 18 juni, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Avslutning

Predikan av Lisa Fredlund den 11 juni, 2017 (Söndag förmiddag).
Kalle Spetz - En tjänande gemenskap - Med Andens gåvor

Predikan av - den 4 juni, 2017 (Söndag förmiddag).
Lisa Fredlund - En tjänande gemenskap - Att tjäna i det fördolda

Predikan av Lisa Fredlund den 28 maj, 2017 (Söndag förmiddag).