UTHYRNINGEN

Församlingens lokaler finns för uthyrning. Vi har en stor kyrksal för föreläsningar och konserter med plats för upp till 250 personer, en stor café- och serveringsdel, flera klassrum på övreplan samt ett par större salar på bottenvåning med egen ingång, tillgång till pentry och toaletter. Skicka en förfrågan till info@ostermalmskyrkan.nu och hitta mer information under KONTAKT/HYRA LOKALER:

LOKALER

I Östermalmskyrkan finns möjlighet att hyra lokaler för såväl små som stora sammankomster.
Närheten till Kristianstads resecentrum gör kyrkan lämplig för samlingar för såväl långväga resenärer som för kristianstadbor. Servering av måltider samt kaffe med bröd kan erbjudas.

Nyinköpt och förbättrad ljud- och ljusanläggning ger utmärkt resultat. Behövs extra insats av tekniker är kostnaden 250 kr/timme.
Café Östermalm har goda resurser att ordna fikapaus och välsmakande måltid.

Beställning av kaffe, måltid etc kan göras till receptionen, där också priset erhålles. Extra serveringspersonal som måste anställas för arrangemanget debiteras extra.

Stor foajé finns för skärmar med mera – lämplig utrustning står till förfogande.
Kvällspriset avser hyra kl. 17.00-22.00.

Välkommen med er beställning/förfrågan till info@ostermalmskyrkan.nu eller förfrågan via formuläret nedan.
(Skriv datum, antal personer, ev. önskemål och kontaktuppgifter här – så kontaktar vi dig snarast.)

Kontakta oss för en förfrågan