KONTAKTA OSS

Adress: Östermalmskyrkans församling Lasarettsboulevarden 6 291 33 Kristianstad

Receptionen: Bo Olsson (Varierande tider de flesta vardagar) Telefon 044-12 24 90.
Vid brådskande ärenden: 0705-363864.
Mail info@ostermalmskyrkan.nu

Personlig integritet (GDPR)
Så här behandlar vi dina personuppgifter som medlem i församlingen:
GDPR i Östermalmskyrkans församling Kristianstad

Östermalmskyrkan samarbetar med Evangeliska Frikyrkan och Pingst fria församlingar i samverkan.
Vill du ge en gåva? Församlingens postgiro: 14 37 36 – 7. Församlingens bankgiro: 890 – 3585 Ungdomsarbetes postgiro: 37 65 71-6 Swish 123 074 68 59 Swish Café 123 244 15 41 Swish Mission 123 004 02 79

VÅRA PASTORER

Lisa Fredlund

Pastor - Föreståndare. (Föräldraledig)

T: 070-7766931
M: Lisa.Fredlund@ostermalmskyrkan.nu

Lisa är sedan hösten 2014 församlingens föreståndare och har haft tjänst i församlingen sedan 2009. I tjänsten ligger församlingsövergripande ansvar med betoning på ledarskap, förkunnelse och att tillsammans med församlingsledningen ta ut riktning för församlingen. Hon är gift med Simon, gillar utmaningar, är glad och energisk samt gillar att löpträna och sin hund Kapten.

Marcus Fröding

Pastor. Vik. föreståndare

T: 070-0923336 M: Marcus.Froding@ostermalmskyrkan.nu

Marcus arbetar som pastor (100%) med social inriktning. I hans tjänst finns en betoning på bl a smågrupper, samtal, lärjungaträning och kontakt med nya människor. En dag i veckan arbetar Marcus även som själavårdare på häktet där han samtalar med de intagna. Marcus brinner för att se människor förvandlas av Guds kärlek, att växa och blomma ut! Han har arbetat här i församlingen sedan hösten 2013. Ursprungligen är Marcus från Karlstad, han uppskattar mat, musik, bollsport och att umgås med sin hustru Ida.

Sofia Holst

Pastor med inriktning barn och unga

T: 073-636 85 90
M: sofia.holst@ostermalmskyrkan.nu

Sofia arbetar som pastor med inriktning barn & unga samt vikarierande koordinator och har jobbat i församlingen i ca 1 år. Hon längtar efter att få se fler människor upptäcka friheten, glädjen och kärleken i att få leva i en relation med Jesus. Sofia vill se en ung generation som får sina liv förvandlade av Jesus och som upptäcker att de är älskade för dem de är.
Sofia är gift med Rikard och de har en dotter som heter Lydia. Hon älskar att fynda på second hand och umgås med människor.

Rikard Holst

Pastor med inriktning barn och unga

T: 0733-14 87 56
M: rikard.holst@ostermalmskyrkan.nu

Rikard längtar efter att få se människor, gammal som ung, möta Jesus, växa i tro och leva ut de gåvor som Gud har gett var och en. Han  längtar också efter att få se hur bönen ska få komma i uttryck på olika sätt i församlingen.
Rikard är gift med Sofia och de har en liten dotter som heter Lydia. Han brinner för att studera Bibeln och få tid till bön. Han brinner även för matlagning, biodling, trädgård och att spela trombon, högt och lågt helt enkelt!

MEDARBETARE OCH STUDENTER

Församlingen tar gärna emot studenter som läser den teologiska utbildningen ALT – Akademi för ledarskap och teologi utifrån Hyllie Parks folkhögskola. Kontakta Lisa Fredlund eller Marcus Fröding för mer information.

Bernard Svanström

ALT student

Bernhard studerar på ALT – Akademin för Ledarskap och Teologi. Han är uppvuxen i församlingen och har en stor passion för unga människor, mission och för fotboll.

Simon Fredlund

ALT student

Simon studerar på ALT – Akademin för Ledarskap och Teologi. Han är från Mullhyttan och är gift med Lisa.

Cecilia Samuelsson

Integration & information

: Cecilia.Samuelsson@ostermalmskyrkan.nu

Cecilia arbetar med integrationen i församlingen (50%) samt kommunikation & information (vikariat 20%). Hon är även del av församlingsledningen. Cecilia älskar att möta människor från jordens alla hörn och brinner för att se dem komma till sin rätt där de är. Hon och hennes man har fyra barn och flyttade ner från Göteborg för några år sedan, de bor i Hammar.

Frida Vingren

Koordinator ÖMK & Arbetsledare Erikshjälpen Second Hand (Föräldraledig)

M: frida.vingren@ostermalmskyrkan.nu

Frida är just nu föräldraledig, men arbetar i huvudsak med administration, kommunikation och uthyrningar (50%). Hon är också arbetsledare på Erikshjälpens Second Hand Kristianstad (50%). Frida brinner för församlingen, människor, kreativitet & second hand. Hon är gift med Petrus och tillsammans har de två barn.

Maria Karari

Lokalvård & Service